Kopen

Snurkt je partner, of snurk je misschien wel zelf? En hou je van groen in huis? Dan is het een goed idee om een anti snurk plant te kopen. Deze plant ziet er vrolijk en tropisch uit én heeft speciale eigenschappen die kunnen helpen tegen snurken. De perfecte plant voor in de slaapkamer! Hij geeft je slaapkamer extra sfeer, laat een heerlijke geur achter en zorgt voor een fijne nachtrust.

Waarom een anti snurk plant kopen?

Een plant met anti snurk effect

De anti snurk plant kan helpen tegen snurken. Hoe dat werkt? Er zijn aanwijzingen dat de anti snurk plant meer zuurstof produceert dan andere planten. Daarnaast produceert de anti snurk plant die zuurstof ‘s nachts. Dat is bijzonder, want de meeste planten doen dat overdag. Ook de lekkere geur van de plant helpt tegen snurken, omdat deze de luchtwegen opent. Tot slot geeft de plant het enzym bromeliane af. Dit enzym is een sterke ontstekingsremmer. Met een anti snurk plant in je slaapkamer behoort jouw gesnurk (of dat van je partner) misschien wel tot de verleden tijd.

Een echte blikvanger

Het anti snurk effect is niet de enige reden waarom je een anti snurk plant zou moeten kopen. Ook qua looks mag hij er namelijk zijn. De anti snurk plant heeft een vrolijk, tropisch uiterlijk. Dat komt vooral door de ananas die bovenop de plant groeit. Je krijgt er direct een ’s zomers gevoel van. Zelfs als niemand in huis snurkt is het dus een leuke plant om in huis te halen.

Makkelijk te verzorgen

De anti snurk plant heeft niet heel veel aandacht nodig. Geef hem één keer per week water en de anti snurk plant is blij! Lees meer over de verzorging van de anti snurk plant.

Wat kost het?

Je hoeft niet diep in de buidel te tasten als je een anti snurk plant in huis wilt halen. Je koopt er al een vanaf zo’n 15 euro. Een kleine investering als je hierdoor weer lekker rustig kunt slapen.

De anti snurk plant stylen

De anti snurk plant komt in veel verschillende potten tot zijn recht. Wil je zijn zonnige uiterlijk versterken? Kies dan voor een pot in een vrolijk kleurtje. Wil je hem een nog tropischer uiterlijk geven? Dan is het een leuk idee om hem in een kokodama (kokosbol) te zetten.

Waar koop je een anti snurk plant?

Hij is erg bijzonder, maar gelukkig kun je de anti snurk plant op veel plekken kopen. Je kunt hem zowel offline als online aanschaffen. De plant is niet gebonden aan een bepaald seizoen en is het hele jaar door te koop.

Offline

De anti snurk plant is bij de meeste tuincentra en tuinwinkels verkrijgbaar. Rijd er dus gewoon eens langs en je hebt een grote kans dat je hem direct mee kunt nemen.

Online

De anti snurk plant liever aan huis bezorgd? Verschillende webshops verkopen de anti snurk plant.